Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

weekendje weg.

U leest om dit moment het verhaal weekendje weg gepost door Rob. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: Rob
Gepost op: 2008-4-4

Verhaal:

weekendje weg
Met zij vieren gingen we en weekendje weg . Mijn vrouw Jannie en haar nicht Patricia met haar man Ben . We gingen een weekendje weg naar een vakantiepark in het midden van Drenthe . Mijn vrouw is 'echt blond een heeft een lekker figuurtje met mooie stevige borsten , Patricia is wat langer met een prachtig figuurtje , lang stijl zwart haar en ook een mooi formaat borsten , een paar jaar geleden heeft ze nog eeen miss verkiezing gewonnen in de plaats waar wij vandaan komen Het park zelf viel behoorlijk regen , veel oude lui en ook in de omgeving was niet veel te doen .Het zwembad was ook niet meer dan een bak water . Bij de receptie informeerden naar het verdere vertier op het park en ook zij kwamen niet verder dan wandelen in de omgeving of om eens de fiets te pakken . de avonden waren er in ieder geval geen activiteiten . Voor ons ,begin dertigers ,natuurlijk een teleurstelling . De vriendelijke receptioniste opperde om de sauna te huren , die zat boven het zzwembad , die je er dan ook gelijk bij had , het kon echter alleen maar in de avonduren , wat voor ons geen probleem was natuurlijk .
Toch was er enige twijfel , vooral bij de vrouwtjes , ikzelf was in het verleden wel eens met vrienden naar de sauna geweest , maar dat was toch anders . Jannie en Patricia waren nog nooit in de sauna geweest en ook voor Ben was het iets nieuws . Daar komt bij dat we elkaar eigenlijk ons hele leven al kennen , en dat we het nooit over zoiet als een sauna hebben gehad , laat staan dat ik ze ooit naakt heb gezien .
De dames dachten er nog even een nachtje over na en op zondagmiddag , na dat we bij het huisje een paar drankjes hadden gehad kwam Jannie inees met de opmerking , of we nog naar de sauna wilden , vanavond kon het nog want maandag gingen we weer naar huis .
Patricia heek Ben aan , die haalde zijn schouders op en zei iets van ,,maakt mij niet uit .
Oke , dan doen we een keer gek zei patricia we gaan gewoon een keer mee , als we het niets vinden zijn we zo weer weg .
Ik belde de receptie en we konden vanf 10 uur terecht .
Ik kreeg bij de gedachte dat ik die lekkere Patricia eindelijk eens in haar blootje zou zien , al spontaan een stijve lul .
Rond tien uur meldden we ons bij de ingang van de sauna en na wat instructies gingen we naar de kleedruimte om ons uit te kleden .
Ik probeerde niet te kijken maar bij het uitkleden loerde ik al naar het lekkere figuurtje van ons nichtje .OOk genoot ik van het figuurtje van mijn eigen Jannie , Ben wist ook niet hoe die het had en ik zal zijn lul ook al half tijf worden ,bij het zien van al dat moois .
Patricia had een prachtig kutje , met een klein toefje haar boven haar spleetje , Jannie had zoals altijd haar kutje weer helemaal kaal geschoren er was dan ook werkelijk geen stopppeltje meer te ontdekken .
Na gedoucht te hebben ,gingen we de sauna in , een beetje ongemakkelijk keken we elkaar aan , want wie had gedacht dat we ooit zo tegenover elkaar zouden zitten . Opvallend was dat de vrouwtjes nergens mee leken te zitten en zich geoon in hun kutje lieten kijken , Ben en ik moesten de gedachten heel ergens anders op brengen , om al niet gelijk met een dikke paal in die sauna te zitten . Gelukkig was het bloedheet en dan zakt het vanzelf wel na enkele minuten . Maar wat een geil gezicht was dat om die twee bezwete vrouwtjes naast elkaar te zien zitten met beide een heelijk kutje .
We gingen na een tijdje de sauna uit en het koude dompelbad in , Ik kan je verzekeren dat als je daar uit komt je geen stijve lul meer hebt. het voetenbad was de volgende stap ,op de hurken kwam Jannie nu tegenover me zitten en lieten de warmte van dat bad naar boven komen . Plagend en mij steeds aankijkend deed ze een paar keer haar benen iets uit elkaar , zodat ik een mooi uitzicht op haar kale spleetje had .Kom , we gaan even zwemmen zij ik tegen Jannie . Ben en Patricia deden nog een rondje sauna . Met Jannie aan mijn hand liepen we naar beneden het zwembad in dat niet zo groot was , maar voor ons tweeen groot genoeg natuurlijk . Na een beetje ronddobberen en wat stoeien , raate Jannie mijn inmiddels harde paal aan , Oei wat is dit nu zei ze , terwijl ze mijn keiharde pik in haar handen nam . Ik stotterde een beetje dat ik het ook niet kon helpen , ze lachte daarop en gaf we een heelijke natte tongzoen , ondertussen begon ze aan mijn pik te trekken .Denk eraan we zijn niet alleen zei ik nog , maar dat hoorde ze niet .of wilde niet horen , want na enkele momenten dook ze onder water en nam mijn lul in haar mond en begon me heelijk te pijpen.
Na een paar minuten kwam ze weer boven en leidde me naar een stukje van het bad dat vrij ondiep was . daar lagik op de rug en ze begon me rustig te pijpen .
Na een paar seconden kwamen echter ook ben n Patricia het zwembad binnen en die keken verschrikt naar het tafereeltje dat ze zagen .Oh sorry , zei Patricia , we gaan wel weer ,Maar Jannie riep ze terug en zei dat het niets uitmaakte , kom er bij liggen zei ze er ook nog achteraan .
Ben lachtte wat , maar ik zag zijn pik groeien , Patrcia aarzelde , maar kwam toch het water in ,gevolgd door Ben , ze zwommen wat rond ,net als Jannie en ik trouwens , ze was even gestopt met zuigen . Na een beetje stoeien met zijn vieren , kwam ineens Patricia voor me staan en en vroeg me haar op te tillen en weg te werpen . Ze is niet erg zwaar dus ik pakte haar bij haar zij en gooide haar een stukje weg , Ben deed hetzelfde met Jannie . na een paar keer over en weer met de vrouwtje gegooit te hebben kwam Jannie wel heel ver naar achteren staan , toenik haar bij de zij wilde pakken leidde ze mijn handen ,naar haar borsten toe en liet me haar stevige tietjes masseren. Ondertussen schuurde ze met haar kontje lans mijn harde lul heen .
Patricia keek wel maar reageerde verder niet en ook Ben stond sprakeloos over hoe ver Jannie wel niet ging , dat waren ze helemaal niet gewent van Jannie .
IK stopte met masseren en gooide haar van mij af . Ze kwam in de armen van Ben terecht en Jannie draaide ook hem de rug toe en ging tegen hem aan staan . Ik zag dat ze bij Ben hetzelfde deed al bij mij, ze pakte zijn hande en liet zich door Ben bij de borsten pakken en masseren . Ik was ondertussen achter Patricia gaan staan , en we keken stil toe , Ik pakte heel voorzichtig het middeltje van patricia en trok haar naar me toe , ik streek wat over haar buike heen en ging verder naar boven tot ik de onderkant van har borstjes aanraakte ze liet het nog steeds toe , en ik werd dus wat brutalen en naar haar heerlijke tietjes in mijn hand , .Ze begon een beetje te zuchten van opwinding en vond het allemaaal goed .
Ik keek naar Ben en Jannie en zag dat Ben met zijn hand over het kutje van Jannie aan het wrijven was .
Voor mij het teken om ook mijn hand te laten afdalen . Ik voelde het kleine bosje schaamhaar dat ze er nog had zitten en ging toen met mijn vinger langs haar spleetje heen , man wat was ik geil en ook Patricia liet zich niet onbetuigd , want ze pakte mijn harde paal en begon er aan te trekken .
Na een paa r momenten moest ik even stoppen anders was ik gelijk al klaargekomen . we keken elkaar met zijn vieren aan en gingen naar het ondiepe gedeelte , daar zochten we onze eigen partners weer op . Jannie en Patricia gingen nu naast elkaar liggen en nodigden ons uit oms hun eens heelijk te beffen . Ik likte het spleetje van mij vrouw en keek uit mijn ooghoek hoe Ben het er vanaf bracht . Patricia leek in trance en genoot met volle teugen zo te zien . Ook Jannie likte ik bijna klaar . Ben en ik keken elkaar aan en zonder wat te zeggen wiisselden we van plek . Ik had nu het geile kutje van Patricia voor mijn neus ., ik begon met haar dijen te likken en kwam zo met mijn tong bij haar natte kutje terecht , met lange halen likte ik haar klaar , ook Ben had mijn Jannie tot een hoogtepunt te brengen. Hijgend lagen de dames nog even na te genieten. Ben en ik lagen op de rug in het ondiepe gedeelte en wachten tot de vrouwtjes zich tegoed gingen doen aan onze pikken . Patricia pakte mijn stijve pik en bukte , ze nam die grote lul van mij ineens in haar mond .Ook Jannie zag ik met de pik van ben in haar mond liggen , wat me ook al enorm opwond .Komop ! schreewden de vrouwtjes en gingen tegelijkertijd als of afgeproken op hun rug liggen met de beentjes omhoog. Ik pakte Jannie bij de benen en liet mijn grote paal bij haar naar binnen glijden , ook Ben was zijn vrouwtje nu al stevig aan het neuken , ondanks het lage water klotste het behoorlijkin het kleine zwembad .
Ik hoopte dat ik ook Patricia nog even mocht Maar tot mijn verbazing was het nu Ben die ineens het initatief nam en zijn lul uit Patricia haalde en vroeg of we even gingen wisselen . Ik ging voor haar zitten en duwde mijn paar in haar leekere natte snee .
Niet in me komen hoor schreewde ze , want ze had al in de gaten dat ik op springen stond . na een paar keer in haar kutje gepompt te hebben haalde ik snel mijn lul uit haar en ging snel richting haar borsten , met de bedoeling over haar borsten te spuiten. Ze pakte echter snel mijn pik en liet me over haar gezicht klaarkomen . Ze zoog daarna de laatste druppels uit mijn pik en slikte dat door . Uitgeput lieten we ons in het water zakken , Jannie en Ben waren nog bezig , Ben ging als een beest tekeer in het kutje van Jannie , maar kon op het hoogtepunt nog niet bereiken .
Ik sloop naar ze toe en begon de borsten van Jannie te likken en met haar te tongzoenen .
Patricia was achter haar man gaan zitten en pakte zijn lul beet en begon eraan te trekken terwijl er ook nog een stukje in mijn vrouw zat .
Jannie kwam nu overeind en pakte ook de lul van Ben en begon eraan te zuigen , Patricia bleef trekken , met het gevolg dat Ben hevig klaarkwam in Jannie s mondje .
Met een oerkreet kwam ie klaar en Jannie had haar mond vol , ze liet het warme sperma even in haar mond en ging toen met haar hoofd naar Partricia toe , deed haar mond open en liet het bij Patricia in de mond lopen . ook zij had nu een flinke portie in haar mond en zij slikte het zonder pardon gelijk door .
Uitgeput bleven we nog even liggen in het ondiepe gedeelte en gingen daarna nog even lekker zwemmen .en douchen .
Onderweg naar het huisje toe werd er nauwelijks gesproken over het gebeurde en ook tijdens de naborrel hebben we het nergens meer over gehad . Het is nu een paar weken geleden dat het zich heeft afgespeeld en gisteren gingen voor het eerst weer eens bij elkaar op visite .Bij binnenkomst kuste ik Patricia zoals altijd en vroeg hoe het was . Heerlijk..! zei ze en zonder dat iemand het zag kneep even zachtjes in mijn ballen.
Die avond hebben het avondje sauna wel besproken en afgeproken dat we eens per jaar een weekendje weg gaan en ons dan mogen laten gaan , de rest van het jaar houden we het bij onze eigen partner .Ik kan niet wachten tot volgend jaar !!!
Aantal keer bekeken: 12064
Waardering: 8.36 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 14 bezoekers online