Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wensen komen uit.

U leest om dit moment het verhaal wensen komen uit gepost door steef. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: steef
Gepost op: 2008-4-8

Verhaal:

wensen komen uit
Onze vriendin Carla logeerde al een paar weken bij ons . Haar relatie was na een paar jaar verbroken en en wij hebben in ons huis ruimte genoeg om haar een tijdje onderdak te verschaffen . Carla is een roodharige eind dertiger , net als Karin , mijn vrouw ,en ik .
Ik had haar al wel door het huis zien lopen in haar nachtponnetje en vond best wel opwindend , het is tenslotte gewoon een lekker wijf .
Op een avond zaten we weer eens met een borreltje wat te kletsen , toen het gesprek op sex kwam . Carla vertelde openlijk dat ze het af en toe best wel moeilijk had en dat ze af en toe best wel eens marsturbeerde, Karin en ik begrepen dat wel want , wij vertelden Carla dat ondanks dat we al bijna 20 jaar samen zijn we zeker nog 3x per week sex hebben .
Het gesprek ging nog even verder en opeens kwam de vraag van Karin aan mij of ik niet wat miste in mijn sexleven. Ik werd nogal overvallen door die vraag , want in al die jaren ben ik nooit vreemd gegaan of het er over te hebben gehad wat ik zou missen in mijn sexleven . Ik kom niets te kort bij Karin en we proberen ook alles wel uit . Ik mag haar in haar kontje neuken en ook als ik klaar kom is ze niet te beroerd om mij dat in haar mond te laten doen .
Nou , ja zij ik, ik zou wel eens tussen twee vrouwen in willen liggen in bed , dat lijkt me wel een keer opwindend . Er werd niet echt op reageerd maar zag de twee vrouwen wel veelbetekend naar elkaar kijken .
Karin bracht het gesprek gelukkig ergens anders op en een uurtje later werden de glazen opgeruimd en maakten de dames aanstalten om naar bed te gaan .
Ik bleef nog even zitten , keek nog wat teletekst en ging daarna ook naar bed .
Toen ik mijn slaapkamer inliep zag ik Karin en Carla in mijn bed liggen .
allebei schaterden ze van het lachen toen ze mijn gezicht zagen . Ook ik lachte een beetje schaapachtig en vroeg wat de bedoeling was ." Je wou toch met 2 vrouwen slapen "zei Karin" nou kom op dan als je durft"
Ik kleede me uit , hield wel mijn boxer aan en stapte in bed . Kom lekker tussen ons in dat wou je toch .Daar lag ik dan tussen 2 vrouwen en ik wist niet wat ik kon verwachten . Gelukkig nam Karin het initatief en begon over mijn borst heen te vrijven , ook Carla draaide mijn kant op en ook haar hand voelde ik over mijn lichaam gaan . Ik trok mijn armen omhoog en zo had ik ineens de twee naakte dames (want dat voelde ik gelijk )in mijn armen liggen . Karin was het die Carla 's hand na een tijdje naar mijn kruis leidde , en zonder pardon wer mijn boxershort van mijn lichaam gerukt.
Ik voelde 2 handjes zachtjes aan mijn lul trekken . Dat is lang geleden , fluisterde Carla . Met hum tongetjes gingen ze nu over mijn borst en buik heen , todat Karin mijn keiharde pik in haar mond nam en begon te pijpen .
Carla was nu ook afgedaald en afwisselend namen ze nu mijn stijve lul in hun mond en werd heerlijk gepijpt . Het duurde dan ook niet lang of ik kwam heftig klaar , het sperma spoot over mijn buik en was helemaal gelukkig.
Een handoek werd erbij gehaald om mij droog te maken en even later had ik ze al weer in mijn armen liggen .
Ik streek een beetje over de ruggen van de dames heen en probberde hun borsten te bereiken ,.
Ze hadden mijn bedoelijng door en gingen zo liggen dat ik van allebei een tepeltje in de hand had .Ze waren eigelijk even groot en ik kneede er lekker op los .
Na een tijdje gingen nu mijn handen naar beneden en voorzichtig voelde ik 2 drijfnatte kutjes in mijn handen . . Carla had een klein beetje haar boven haar spleetje laten zitten . en het moet gezegt , ze was echt rood ook daar !Karin scheert haar kutje al jaren helemaal kaal.
Karin en Carla begonnen nu met elkaar te tongen en ik ging met mijn tong over Carla 's borstje en ging zo naar beneden naar haar natte doosje . Al naar een paar keer likken voelde ik dat ze klaar kwam , Karin was nu aande beurt , die kent mijn tong natuurlijk ,dus die kon ik wat langer beffen , ook haar kale kutje was drijfnat en het duurde niet lang voor zij ook klaarkwam .
Mijn lul was weer keihard geworden natuurlijk en ik ging op mijn rug liggen . Karin kwam op me zitten en schoof mijn harde paal in haar kutje en begon te rijden . Carla kwam achter haar zitten en masserde haar borsten . Dat was mijn droom , twee mooie vrouwen op me !.
Karin haalde mijn pik uit haar kutje en draaiede zich om . zoadat ik opeens haar natte sneetje voor mijn neus kreeg . Ik begon weer te beffen . Ondertussen voelde ik Carla weer aan mijn pik trekken en , onder leiding van Karin ging ook Carla ineens op mijn lul zitten en liet hem rustig naar binnen glijden .
Na een paar keer wippen voelde ik haar lichaam al weer schokken en kwam ze met een kreet opnieuw klaar , en liet mijn pik uit haar kutje glijden . Nu was het Karin weer die erop kroop en heerlijhk begon te wippen .
Ik voelde dat ik ging komen en waarschuwde Karin , die vvvvvvan mijn pik afstapte . Met zijn tweeen begonnen Karin en Carla nu aan mijn pik te zuigen en het duurde dan ook niet lang of ik kwam klaar over carla 's gezicht, ze nam mijn pik nog eens in haar mond en zoog de laatste restjes sap uit mijn lul die al snel slap werd .
Karin likte het sperma van Carla"s gezicht af en met en mond vol sperma tongden de vrouwtjes elkaar nog maar eens .Er ging geen druppel verloren en ik viel al vrij snel met de 2 vrouwtjes in slaap . Toen ik wakker werd de ochtend erna zaten de dames al aan het ontbijt, ik gaf ze beiden een kus en bedankte ze voor de heerlijke avond. Carla bedankte mij echter en zei dat het lang geleden was dat ze zo lekker was klaargekomen .
Carla woont inmiddels alleen in een huisje , en komt nog vaak langs bij ons . Als ze blijft logeren heb ik een hele fijne nacht ,want ze blijft mijn wensen vervullen samen met Karin .
Aantal keer bekeken: 6508
Waardering: 7.33 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 10 bezoekers online