Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

zwemmen (door angela).

U leest om dit moment het verhaal zwemmen (door angela) gepost door angela. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: angela
Gepost op: 2007-11-2

Verhaal:

zwemmen (door angela)
Het was en mooie vrijdagochtend en ben gaan zwemmen met mijn zoontje van 3. Daar aangekomen zag ik een leuke man met zijn 3 jarig dochtertje. We raakte aan de praat en het klikte meteen. Opeens in de stroom versnelling raakte we elkaar aan en dat voelde erg prettig dat zag ik ook aan hem. De kids bleven in de stroom versnelling gaan en wij dachten allebei dat is mooi kunnen we elkaar aanraken zonder dat we er iets aan konden doen. Ik werd erg opgewonden en wilde eigenlijk wel meer. Ik bleef heel dicht bij hem en raakte hem lekker erg veel aan zodat hij er ook geil van werd. Ik zag aan hem dat hij het lekker en leuk vond en hij begon mij steeds van achter te pakken en raakte hij mijn kont aan en opeens dacht ik als hij weer richting mijn kont gaat pak ik zijn hand en leg hem op mijn borsten zogedacht zo gedaan.
Dus hij begon mijn borsten te betasten en lekker in mijn tepels te knijpen. Ik vroeg hem mee tegaan naar het bubbelbad en hij stapt uit het water richting bubbelbad en ik zie dat hij een stijve heeft hij springt gauw in het lege bubbelbad. De kids speelde met elkaar en wij ondertussen ook. Hij deed zijn hand in mijn broekje en vond het erg lekker. Hij zoende mijn nek en merkte dat ik zo geil was dat hij mij vroeg dat als het bubbelde om op zijn schoot te komen zitten. Dat deed ik en ik merkte dat hij zijn zwembroek op zijn knieen had en hij schoof mijn bikini broekje opzij en zo neukte hij mij in het bubbelbad. Er stapte andere mensen bij maar daar trok ik mij niets van aan hij spoot zich in mij leeg en opdat moment stopte de bubbels. Ik vroeg of hij al klaar was en eruit wilde maar hij vroeg wat wil jij dan? Ik wilde nog meer ik wilde hem helemaal de mensen die erbij waren gekomen merkte dat wij erg geil waren en besloten ons alleen te laten zodat wij verder konden met ons geile spel. ik vroeg hem zullen we eerst de kids in de buggy leggen en leten slapen dan kunnen we ongestoord geil zijn. De kids waren in slaap gevallen en wij hadden onder tussen wat gedronken en bleven elkaar aankijken. Zo zei hij nu gaan we verder waar we gebleven waren. Alleen gaan we nu niet in het bubbelbad verder maar in een hokje.
Ik was botergeil en wilde heel graag in een hokje genomen worden door hem met zijn 21cm grote lul.Ik loop vooruit en hij volgt maar de hokjes halen we al niet meer we zoenen al tegen de kluisjes aan en hij vingert me opeens zien we mensen aan komen dus zoenen we alleen nog.
terwijl we zoenen lopen we een hokje binnen en daar begint het steeds heftiger te worden hij zoent me overal en raakt me aan overal waar je maar kan bedenken. Hij beveelt me mijn bikini uit te doen en wil me beffen ik kreun en gil van genot terwijl iedereen mij kan horen maar dat kan me niet schelen hij is zo lekker en maakt me zo geil. Dan draait hij mij om en moet ik bukken en terwijl ik buk begint hij mij van achter te neuken. ik wil elke week zwemmen zeg ik tegen hem tussendoor. Hij draait me weer om en zet mij op zo'n commode die in het hokje staat en begint me weer flink en hard te neuken ik kom al voor de derde keer klaar. Hij stoot steeds harder en dieper en hij haalt hem terug die 21cm en spuit zo over mij heen ik voel de warme stralen sperma en ik zuig de laatste druppels nog uit hem. Zo zegt hij laten we nu afspreken voor volgende week.
Zo dit was me een ochtend zeg en er volgde er nog veel meer!

Aantal keer bekeken: 6556
Waardering: 6.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online