Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Dat meen je NIET!!!.

U leest om dit moment het verhaal Dat meen je NIET!!! gepost door taylor <3<3. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: taylor <3<3
Gepost op: 2010-11-5

Verhaal:

Dat meen je NIET!!!
Het was al redelijk donker en Sharon was alleen thuis. Haar broertje was boven met de babysit nog aan het spelen, Sharon keek naar TV.
Wat vond ze het dom dat die caro hier moest slapen. Zij kon toch ook op haar broertje Killian passen, maar nee haar ouders moetsen op weekend en ze hadden een babysit nodig waar ze die gevonden hadden wist Sharon niet want ineens stond ze voor de deur. Het was net één avond voor Sharon's ouders zouden vertrekken, en wat had ze een mooi kleedje aanvond haar mama. En nu zat zij ermee opgescheept.

Wordt vervolgt:p:
(zie Dat meen je NIET!!!2)

Aantal keer bekeken: 2411
Waardering: 2.50 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 33 bezoekers online