Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Het enge mannetje,,.

U leest om dit moment het verhaal Het enge mannetje,, gepost door Manon boonstoppel. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Manon boonstoppel
Gepost op: 2011-5-15

Verhaal:

Het enge mannetje,,
Er was eens een meisje die naar het bos ging. Daar ging ze wandelen met haar hond. Het was erg donker, echt niet gedacht dat ze dat nog durfde. Ze moest naar de wc, maar nergens was een in de buurt. Tja, dan moest ze maar in het bos.

Een paar minuutjes later rijdt het meisje weg. Een auto rijdt achter haar aan. Het meisje gaat nog sneller rijden. Opgegeven moment stopt de auto voor haar. Een man stapt uit. Hij sleurt haar mee (samen met de hond) naar zijn auto. '' Sorry dat ik zo achter je aan ging, maar in je auto zit een man op de achterbank,,....

Aantal keer bekeken: 2286
Waardering: 6.10 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 7 bezoekers online