Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

Tanken, doe het nooit meer!.

U leest om dit moment het verhaal Tanken, doe het nooit meer! gepost door Anna, de griezel!. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Anna, de griezel!
Gepost op: 2011-3-19

Verhaal:

Tanken, doe het nooit meer!
Er was eens een meisje en die ging elk weekend met de auto naar huis, want ze zat op kot.
Dus het was zaterdagavond, het regende en ze reed over de snelweg. Ineens is haar benzine op. Ze gaat aan de kant en ziet wat verder een tankstation.
Ze rijd er naartoe met haar laatste druppeltjes benzine. En toetert hopelijk dat iemand komt helpen. Want ze wil zelf niet uit de auto stappen in de regen. Ineens komt er een man voor haar raam staan. Het meisje schrok. Ze deed haar raam een beetje open. En vroeg: "Tank is even vol"
De man doet dat en kijkt even in haar koffer. Dan loopt hij naar het tankstation huisje. Loopt terug en zegt: "Er is telefoon voor jou!"
Het meisje vindt dat raar maar gaat toch mee naar binnen. De man loopt mee en hij doet de deur achter hem dicht. Het meisje denkt dat de man haar gaat verkrachten of vermoorden, dus daarom pakt ze een bijl van de muur. En hakt de arm van de meneer af. Dan loopt ze naar buiten en rijdt weg. De man loopt achter haar en roept: "Er zit een man in je auto!"
EINDE!!! Eng hé!

Aantal keer bekeken: 1862
Waardering: 3.78 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 11 bezoekers online