Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

aangerand cq vekracht.

U leest om dit moment het verhaal aangerand cq vekracht gepost door maatjje. Dit verhaal is gepost in de categorie spannende verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar spannende verhalen?
Categorie: spannende verhalen
Gepost door: maatjje
Gepost op: 2009-4-16

Verhaal:

aangerand cq vekracht
ik ben een meisje van 12, en vorig zomer ben ik door een man de hele dag achtervolgd. Ik ging in de ochtend hardlopen en hij fietste achter me aan, en toen ging ik met vriedinnen naar een beekje heen foto's maken. Daar kwam hij later ook. En hij ging takjes slijpen. Hij keek mij steeds aan en we wouden weg gaan. Maar hij kwam naar ons toe en pakte me vast, hij ging met zijn hand over mijn rug heen en we wouden weg rennen. Mijn twee vriedinnen is het gelukt mij niet, ze zagen dat hij mijn broek uit trok. Ik was heel bang, waarom gebeurt het mij? dacht ik. Hij zat aan me aan men borsten en naar onderen. Ik voelde me heel slecht en ik schopte en sloeg ik probeerde alles. Maar niks lukte, toen sloeg ik hem nog een keer en hij liet me los. Toen pakte hij een mes en probeerde mij neer te steken. Ik rende weg, maar hij duwde me. Toen viel ik op de gront. Hij probeerde me in de sloot te duwen en ik stond weer op en rende weg, ik keek hem weer aan en ging huilend naar huis heen. Mijn moeder geloofde me niet, en toen belde ze de politie op. De politie mocht hier niks aan doen er moesten speciale mensen komen voor mij om mij gerust te stellen. Het was echt helemaal niet leuk het liefst wil ik het vergeten maar dat lukt me niet :(

Aantal keer bekeken: 4241
Waardering: 4.04 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 16 bezoekers online