Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

auto rijden.

U leest om dit moment het verhaal auto rijden gepost door vonissa. Dit verhaal is gepost in de categorie humor verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar humor verhalen?
Categorie: humor verhalen
Gepost door: vonissa
Gepost op: 2011-7-26

Verhaal:

auto rijden
ik had net een nieuwe auto gekregen maar die had geen voorruit ik ging opstap met een vriendin toen vroeg ze aan mij waarom ik geen voorruit had ik zei omdat hij niet vies mag worden van mijn ouders toen zei mijn vriendin maar dan krijg je vliegjes in je ogen en ik zei wel nee en op dat momemt kreeg ik een vliegje in mijn oog ik lette niet op en reedt zo de stoep op ik ben snel uitgestapt en mijn vriendin die is ook al 20 en die is maar veder gaan rijden.

Aantal keer bekeken: 5923
Waardering: 2.34 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 6 bezoekers online