Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

de enge nacht.

U leest om dit moment het verhaal de enge nacht gepost door Shani. Dit verhaal is gepost in de categorie griezel verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar griezel verhalen?
Categorie: griezel verhalen
Gepost door: Shani
Gepost op: 2010-2-13

Verhaal:

de enge nacht
Mieke zit beneden en mama zeg:''Mieke ga eens naar boven in je bedje liggen.''ze doet het licht uit en gaat haar bedje liggen.Ze slaapt bijna maar dan ineens hoort ze boem bam bing bong.
Mieke word bang heel stiletjes kruipt ze onder haar laaken.Dan hoort ze weer boem bam bing bong ze pakt haar pillamp en stapt heel zachtjes uit haar bed met het laaken over haar lijf.ze trekt haar kast open daar zit niks in dan doet ze de andere kast open ook niks. ze trekt de andere kast open en ineens MUHAHAHA een enge moordenaar springt uit de kast mieke is bang ze loopt onmiddelijk weg de moordenaar pakt haar vast en ze wurgd haar en dan werd mieke wakker. alles was normaal.
Aantal keer bekeken: 2467
Waardering: 3.08 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 5 bezoekers online