Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

hopeloze liefde.

U leest om dit moment het verhaal hopeloze liefde gepost door roos. Dit verhaal is gepost in de categorie liefdes verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar liefdes verhalen?
Categorie: liefdes verhalen
Gepost door: roos
Gepost op: 2008-2-10

Verhaal:

hopeloze liefde
ik ben een gekke vrouw dat weet ik maar dat moest ik schrijven ik kan niet zo goed nederland spreken en schrijven sory dus... maar ik ga proberen.IK BEN getrouwd helaas maar waar en ik verlief op een mooie jonge R...heette maar dat is toch liefde ik kan echt niks aan doen. Ik denk altijd hem aan ,ik mis hem en ik wil met hem zijn maar dat is onmogelijk neee helaassss.... wij praten bijelkaar altijd ik zie hem altijd!!! ik wil niet met hem praten en zo maar wij werken zelfde plek met hem dat is onmogelijk dus ik wil hem uit miijn hoofd zetten ik wil hem niet meer zien maar lukt nietttt ja maar jaa dat moet ik doen want ik heb ook een kind sorry schatje je bent mijn ware je bent mijn hopeloze liefdeee ik zal je missen ....

Aantal keer bekeken: 4652
Waardering: 2.55 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2019 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 15 bezoekers online