Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

verlangende buurvrouw.

U leest om dit moment het verhaal verlangende buurvrouw gepost door leonbusnol. Dit verhaal is gepost in de categorie erotische verhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar erotische verhalen?
Categorie: erotische verhalen
Gepost door: leonbusnol
Gepost op: 2010-6-2

Verhaal:

verlangende buurvrouw
Het was een warme zomerse voormiddag en zoals elke dag trok ik naar het kippenhok om ze te voeren en de eieren op te halen.Ik was net klaar toen mijn achterbuurvrouw een kijkje kwam nemen en wij aan de praat geraakten.Zij droeg slechts een zijden zalmkleurige doorschijnende negligé zodat ik bewonderend haar mooie borstjes en de donkere vacht van haar dessous bekeek.
Gezamenlijk keken wij tot hoe de haan twee kippen na elkaar bespoorde waarbij ik niet kon nalaten haar te zeggen dat het was om er jaloers van te zijn.
Spontaan had ik in mijn boxershort een verlangende bobbel gekregen waarop zij mij vroeg of de haan mijn libido had opgewekt.Lachend zegde ik haar dat het meer haar verleidelijk sexy uitzicht was.Hierop kwam zij bij mij staan en vonden onze lippen elkaar in een minutenlange tongkus waarbij zij met een begerige hand in mijn boxershort gleed en met een zachte hand mijn penis een heerlijke beurt gaf.
Toen zij mij toefluisterde dat zij verlangende was en mij in haar wilde was ik in een mum van tijd bij haar in de tuin en elkaar opgeilend trokken wij naar het salon.Op weinig tijd lagen wij poedelnaakt in elkaars armen elkaar te kussen, te likken, te zuigen en te neuken.Ik bewonderde haar mooie fantastische lichaam waarvan ik ieder deel ontdekte en ervan mateloos genoot.
Verschillende malen kwamen wij tot een hemels orgasme waarbij ik telkens mijn liefdesvocht in haar varlangende vagina spoot.Uiteindelijk lagen wij in 69 houding en terwijl zij gulzig mijn loeter afzoog schoof ik mijn tong tussen haar schaamlipppen diep in haar vochtige vagina en met in en uitschuivende tong bracht ik haar tot
een nieuw orgasme waarbij ik haar vrijgekomen sappen proefde terwijl zij schruwelend en trillend van genot klaar kwam mijn sperma doorslikte.
Dit leek ons voor herhaling vatbaar en na verschillende jaren genieten wij nog altijd wekelijks van een uitgebreid liefdesspel en intense neukpartij.Aantal keer bekeken: 37974
Waardering: 4.97 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2020 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Sex chatten met:

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5185
Totaal categorieën: 10
Totaal 4 bezoekers online