Verhalenlezen.nl - Voor al uw verhalen en sprookjes. Ook hebben we liefdes verhalen en erotische verhalen.

wortel.

U leest om dit moment het verhaal wortel gepost door dewieeeee. Dit verhaal is gepost in de categorie kinderverhalen. Wilt u een zelf geschreven, of een mooi verhaaltje posten? Klik daarvoor hier.

Wilt u terug naar kinderverhalen?
Categorie: kinderverhalen
Gepost door: dewieeeee
Gepost op: 2009-6-1

Verhaal:

wortel
het was pauze op school ik had wortels bij me(wesley heeft hazen tanden en is supr verfeelend).en liep naar wesley ik en riep: he bugs bunny wil je een wortel?! nee ik lus geen wortel! zei hij boos. ik stondt helemaal mt m`n mond wagenwijd open van verbazing en zei: hoe kan een konijn nou geen wortels lusten!!!!?? nou om jou te gallen. zei hij. ik liep met m`n wortell in m``n handen naar hem toe en propte het in z`n mond en hij ontplofte zowat en ik ben gaan rennen alsof m`n leven ervanaf hiel daarnaa heb ik nog vreselijk gelaggen om dit verhaal met m`n vriendinnen.nou ik hoop dat jullie het leuk vonden

Aantal keer bekeken: 3565
Waardering: 2.31 op 10
Geef een cijfer:

Alle rechten voorbehouden 2005-2024 - www.verhalenlezen.nl


Verhalen

Wilt u een verhaaltje lezen uit één van de onderstaande categorieën? Klik dan gewoon op een categorie en u komt op de pagina met de verhalen van deze bepaalde categorie.

Verhalen posten

Hebt u zelf een verhaaltje geschreven? Of een onvergetelijke blunder tegengekomen, of iets anders. En je wilt er anderen mee amuseren, lezen? Met verhalenlezen.nl kan dat geen probleem zijn. Klik hier om een verhaal te posten!


Statistieken

Totaal verhalen: 5184
Totaal categorieën: 10
Totaal 8 bezoekers online